Днес много се говори за това, че голям брой

...
  Днес много се говори за това, че голям брой
Коментари Харесай

ЧЕРЕН списък на продуктите, които са свързани с развитието на рак

   Днес доста се приказва за това, че огромен брой артикули съдържат канцерогени, отрови и други субстанции, които предизвикват непоправима щета на здравето. Те, по-специално,  могат да провокират появяването на рак. Кои храни са най-вредни за организма? Ето информация за тях.

Днес за никого не е загадка, че необятен набор от хранителни артикули може да провокира появяването и развиването на следните хронични болести: затлъстяване, диабет вид 2, огромен брой сърдечно-съдови патологии.

Групи артикули, които усилват риска от рак

Множество научни проучвания удостоверяват, че съответен лист с хранителни артикули е директно обвързван с вероятността от напредване на някои типове злокачествени новообразувания. Те включват колоректален рак, онкология на стомаха, гърлото и ларинкса.

Информацията за артикули, които са свързани с висока или, назад, ниска възможност от поява и напредване на злокачествени новообразувания, ще направи допустима корекцията в диетата ви въз основа на здравословните храни.

Изследванията в тази област  разрешават да се заключи, че има диети, които усилват вероятността от поява и развиване на онкология:

Недостатъчно включващи пълнозърнести артикули
Изключващи плодове и зеленчуци
Не включващи млечни артикули
Предполагащи използването на модифицирано месо
Предполагащи използването на алено месо
Предполагащи използването на необятна гама от сладки и газирани питиета

Диета, която изключва пълнозърнестите храни, е фактор в огромен лист с онкологични болести. Днес се следват диети с ниска консумация на млечни артикули и с интензивно включване на полуфабрикати с месни артикули. След това е диетата без плодове и зеленчуци и податливост към алено месо, както и приложимост на питиета с високо наличие на захар.

Вероятността за онкологични болести, свързани с диетата, варира според от възрастта, пола, расата и други персонални фактори. Но като цяло в Съединени американски щати е открито, че всички мъже от американски генезис, афроамериканци и пристигналите от Латинска Америка сред 45 и 64 години, са изложени на нараснал риск от това заболяване.

Има обстоен лист с хранителни артикули, които предизвикат появяването и развиването на тумори. Експертите поучават да се съблюдава здравословна, цялостна диета, в това число пълноценни храни, ниска консумация или цялостно отменяне на модифицирани храни, захар, алено месо. Балансираната диета включва използването на необятна гама от артикули и в това време отхвърлянето на храна, която усилва вероятността от патологии на органите и телесните системи.

* Статиите в уеб страницата са предопределени единствено за просветителни и познавателни цели и не са сурогат на професионални медицински препоръки, диагноза или лекуване. Винаги се консултирайте с вашия доктор за всевъзможни въпроси, които може да имате по отношение на здравословното ви положение.

econet

Месарницата: Мини-филм за ресторант, където посетителите би трябвало да убиват храната си (видео)

 

Дъстин Браун е режисьор, който се е заел с това да повдига значими въпроси и да разрешава на хората да вършат свои изводи. Ето за какво той измисля и снима късометражния…

Цялата публикация

Всичко, което претърпява Душата, Тялото го прави очевидно!

 

Терминът „ стрес “ е въведен от канадския академик Ханс Сели, заимствайки го от съпромат. Стресът е напън, напрежение, провокирани от въздействието на околната среда върху някакъв предмет и значи – умора…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР